LendMe

LendMe er en av de mest brukervennlige låneformidlerne på markedet og er en del av Axo Finans. Gjennom LendMe kan du låne opptil 600 000 kr uten sikkerhet og opptil 800 000 kr med refinansiering. Din søknad sendes ut til 16 långivere og du kan velge det lånet som passer best til deg. Dette gir deg muligheten til å velge det beste lånetilbudet som passer din økonomiske situasjon.

Tjenesten til LendMe er helt gratis og uforpliktende å bruke. Du kan benytte lånet til det du måtte ønske, enten det er til å finansiere et stort kjøp eller til å refinansiere og samle eksisterende lån for å potensielt spare penger.

Det er alltid lurt å sammenligne tilbud fra flere långivere, da rentene kan variere betydelig fra bank til bank. LendMe forenkler denne prosessen ved å sende din søknad ut til alle deres samarbeidspartnere. Dette gir deg muligheten til å sammenligne ulike tilbud og velge det som passer best for din økonomiske situasjon, uten at du selv trenger å kontakte hver enkelt bank.

LendMe – En søknad går til 16 långivere og du kan velge beste tilbudet

  • Din søknad ut til 16 långivere og du kan velge beste tilbudet
  • Alle bankene har individuell rente
  • Når du søker får du en kostnadsfri kredittscore på vår søsternettside uScore
  • Lån mellom 10 000 – 800 000 kr
  • Søknaden er uforpliktende og kostnadsfri
  • Tilbyr refinansiering
  • 4,7 av 5 stjerner på Trustpilot
  • Effektiv Rente 8,19% – 26,23%

Slik søker du lån hos LendMe

  1. Søk enkelt og raskt på lendme.no. Det er gratis og uforpliktende.
  2. LendMe snakker med bankene for å finne det beste lånet.
  3. Du får tilbud raskt tilbake med detaljert oversikt. Hvis din søknad innvilges kan du velge beste tilbudet og signere med BankID.

Søk lån hos over 16 banker og långivere og velg det beste tilbudet

LendMe er en låneagent som samarbeider med 16 banker og långivere. Når du søker lån hos LendMe, går din søknad ut til alle deres samarbeidspartnere. Dette betyr at du kan sammenligne tilbud fra over 16 banker gjennom kun én enkelt søknad.

Denne tilnærmingen er både effektiv og tidsbesparende. Alternativet ville vært å søke hos alle långiverne på egen hånd, noe som kunne tatt betydelig mer tid og innsats. Med LendMe får du raskt skannet dine lånemuligheter på en enkel måte.

Prosessen gir deg muligheten til å vurdere og velge det beste tilbudet blant alle de presenterte alternativene. Dette sikrer at du kan finne det lånetilbudet som passer best for din økonomiske situasjon, uten å måtte navigere gjennom flere separate søknadsprosesser.

lendme mann ved PC søker lån

Oversikt av LendMe

Hos LendMe kan du låne mellom 10 000 og 800 000 kr uten sikkerhet, med en nedbetalingstid på 1-5 år. For refinansieringslån tilbyr LendMe muligheten til å låne opptil 800 000 kr med en nedbetalingstid på 1-20 år. Lånet kan brukes fritt, enten til spesifikke formål eller til refinansiering av eksisterende lån og kreditter.

Som finansagent og formidler av lån uten sikkerhet, sender LendMe din søknad ut til 16 ulike långivere og banker. Dette gir deg muligheten til å sammenligne og velge det beste tilbudet som passer din økonomiske situasjon.

En av de største fordelene med LendMe er effektiviteten og brukervennligheten. Med kun én søknad får du tilgang til sammenligninger fra mange tilbydere. Prosessen er rask, enkel, kostnadsfri og effektiv, noe som kan hjelpe deg med å finne lavere renter og redusere de totale lånekostnadene.

LendMe tilbyr en omfattende tjeneste hvor du kan sammenligne ulike finansielle produkter, inkludert forbrukslån, refinansiering og kredittkort. Dette gjør det enkelt for deg å finne den beste løsningen for dine økonomiske behov, alt samlet på ett sted.

LendMe forbrukslån

Som forbruker har jeg funnet LendMe å være en verdifull ressurs for forbrukslån. De tilbyr lån fra 10 000 til 800 000 kroner uten sikkerhet, med fleksible nedbetalingstider på 1-5 år. Dette har gitt meg muligheten til å finansiere større utgifter på en måte som passer min økonomi.

Da jeg nylig trengte å pusse opp kjøkkenet mitt, brukte jeg LendMe for å sammenligne lånetilbud. Jeg ble imponert over hvor enkelt det var å søke, og jeg fikk tilgang til konkurransedyktige renter og fleksible tilbakebetalingsvilkår som passet mitt budsjett.

Det som virkelig overbeviste meg var de positive tilbakemeldingene fra andre kunder. Med en score på 4,7 av 5 stjerner på Trustpilot, basert på over 1980 anmeldelser, følte jeg meg trygg på å bruke tjenesten. Og når jeg hadde spørsmål, var det betryggende å vite at kundeservice var tilgjengelig syv dager i uken.

Spar penger ved å refinansiere eksisterende lån og kreditter

Refinansiering gjennom lånekonsolidering kan gi bedre kontroll over økonomien din. Ved å samle flere lån i ett, kan du oppnå lavere rente og reduserte månedlige utgifter. Dette gir deg en tydeligere oversikt over gjelden din og når du kan forvente å bli gjeldfri. LendMe tilbyr refinansiering av lån mellom 10 000 og 800 000 kr uten sikkerhet, med nedbetalingstid på 1-15 år.

Slik kan du spare penger med refinansiering

Refinansiering kan spare deg penger på flere måter. Du kan oppnå lavere rente og gebyrer, spesielt hvis du har høyrenteprodukter som kredittkort eller smålån. Med lengre nedbetalingstid kan du også redusere de månedlige utgiftene, noe som gir deg mer økonomisk spillerom. LendMe sender din søknad til 16 samarbeidspartnere, slik at du kan velge det beste tilbudet. Bruk vår lånekalkulator for å se hvor mye du potensielt kan spare ved å refinansiere dine lån.

LendMe - vurdering og omtale

LendMe kredittkort

LendMe tilbyr også en omfattende tjeneste for sammenligning av LendMe kredittkort. Gjennom deres nettside kan du enkelt sammenligne ulike kredittkort og finne det som passer best for dine behov og din økonomiske situasjon.

Noen av fordelene ved å bruke LendMe for å velge kredittkort inkluderer:

  • Mulighet til å sammenligne flere kredittkort side ved side
  • Oversikt over ulike fordeler og belønningsprogrammer
  • Informasjon om renter, gebyrer og kredittgrenser
  • Enkel søknadsprosess direkte gjennom LendMe

LendMe samarbeider med flere anerkjente utstedere av kredittkort, noe som gir deg et bredt utvalg å velge mellom. Enten du er ute etter et kort med cashback, reiseforsikring, eller lave renter, kan du finne alternativer som passer dine preferanser.

Hvem kan søke? Her er grunnkravene

Alle kan søke lån, men for å få søknaden godkjent, må visse kriterier være oppfylt. Har du behov for et lån uten sikkerhet, bør du derfor

  • Du er over 20 år
  • Har fast inntekt på over 200 000 kroner
  • Ingen betalingsanmerkninger, eller aktive inkassosaker
  • Søkeren må ellers være enten norsk statsborger, eller ha vært bosatt og skattepliktig i Norge i minst 3 år

Fordeler med LendMe

  • Samarbeider med over 16 banker og långivere. Du kan velge beste tilbudet.
  • Lån uten sikkerhet opptil 600 000 kr
  • Refinansiering opptil 800 000 kr
  • Enkel prosess og umiddelbart svar
  • Transparent oversikt over effektive renter og totalkostnader
  • Høy kundetilfredshet med 4,7 av 5 stjerner på Trustpilot
  • Kundeservice tilgjengelig syv dager i uken

Ulemper

  • Etableringsbyr KAN koste opptil 1990 kroner
  • Ikke alle får innvilget lån eller de beste betingelsene
  • Avhengig av partnerbanker, som kan begrense utvalget

Samarbeidspartnere:

Santander, Avida, Bank Norwegian, Instabank, Ikano Bank, Lea Bank, Morrow Bank, Northmill bank, Nordax Bank, Nordea, re:member, Resurs Bank, Svea Bank, TfBank, Thorn, Facit Bank.

LendMe Lånedetaljer

  • Lånebeløp lån uten sikkerhet: 10 000 kr – 600 000 kr
  • Lånebeløp refinansiering uten sikkerhet: 10 000 kr – 800 000 kr
  • Nedbetalingstid forbrukslån: 1 – 5 år
  • Nedbetalingstid refinansieringslån: 1 – 20 år
  • Nominell Rente: 6,9% – 23,4%
  • Effektiv Rente: 8,19% – 26,23%
  • Etableringsgebyr 0 kr til 1990 kr

Rente eksempel

Lån uten sikkerhet:
Lån fra 10.000 til 800.000 kroner, uten krav om sikkerhet i bolig. Nedbetalingstid fra 1 til 20 år (nedbetalingstid mer enn 5 år forutsetter at du skal refinansiere annen gjeld). Nominell rente fra 6,90% til 23,40%. Representativt låneeksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,33%, lånebeløp kr 150 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 52 496 totalt kr 202 496.

Kredittkort:
Eksempel ved utsatt betaling: Eff. rente 24,4 %, kr 15.000/12 mnd. Kostnad: 1.849 kr. Totalt: 16.849 kr.

Om LendMe

LendMe er en finansagent som formidler lån fra banker og finansinstitusjoner til private låntagere. De tilbyr forbrukslån, refinansiering av lån og kreditter og sammeligning av kredittkort. Hele poenget er å forenkle låneprosessen både for deg som søker lån og for långiverne. LendMe er en del av Axo var sammen med uLoan, 1 av 2 nye brand Axo lanserte i September 2024. Opprinnelig var LendMe et dansk foretak, men ble i 2021 kjøpt av Axo.

Tjenesten til LendMe er gratis og uforpliktende og når du søker lån gjennom deres system får du skannet hvilket typer av lån du kan få og hvilken rente du kan få. Deres system søker lån for deg hos alle deres samarbeidspartnere hvilket gjør at med en søknad når du ut til over 20 banker. Det er en kjapp, effektiv og smart måte å søke på. Du som låntakere finner ut hvilke banker du kan få lån hos, hvor mye de er villige til å gi deg i lån og hvilken rente du kan få. På denne måten sparer du både tid og penger.

Kundeservice LendMe / Axo Finans

Telefon: + 47 22 86 74 00
E-post: kundeservice@axofinans.no
Åpningstider: Mandag – Torsdag: 8 – 20, Fredag 8 – 18, Lørdag 9 – 17 og Søndag 10 – 18

Adresse

Axo Fianans / LendMe AS
St. Olavs gate 28
0166 Oslo