Santander Consumer Bank forbrukslån

Med Santander Bank forbrukslån kan du låne mellom 30 000 – 400 000 kr uten sikkerhet til en rente fra 8,70%. Santander er en av verdens ledende banker og har vært aktive i Norge siden 1946.

Du kan bruke lånet til hva du vil eller du kan refinansiere uten sikkerhet med en nedbetalingstid på opptil 15 år. Santander har blant de laveste rentene på markedet som varierer og settes individuelt mellom 8,70 – 16,25%. Lånet kan signeres digitalt med BankID.

Alle bankene vurderer din lånesøknad litt ulikt og renten varierer fra bank til bank. Vi anbefaler å søke flere steder slike at du kan sammenligne og velge det beste tilbudet.

Santander Bank forbrukslån oversikt

 • Låne mellom 30 000 – 400 000 kr
 • Nedbetalingstid 1 – 5 år på lån og 1 – 15 år på refinansiering
 • Har en av de rimeligste forbrukslånerentene
 • Rente fra 8,70 – 16,25%
 • Bruk lånet til hva du vil
 • Refinansiering
 • Innfri hele eller deler av lånet for tiden uten ekstra kostnad

Slik søker du lån hos Santander Consumer Bank

 1. Trykk på søkeknappen her på siden og fyll i din informasjon i søknaden
 2. Santander går gjennom og du får svar på din søknad
 3. Signer avtalen med BankID og pengene blir innbetalt til din konto.

Hvem kan søke om forbrukslån hos Santander Bank?

 • Du er fylt 23 år og er bosatt i Norge
 • Har en fast årsinntekt på 200 000 kroner eller mer
 • Du som ikke har inkassosaker eller betalingsanmerkninger

Hvor mye kan jeg låne hos Santander Consumer Bank

Hos Santander Bank kan du søke om forbrukslån mellom 30 000 – 400 000 kr. De passer på at din lån er trygt etter en vurdering av din økonomi, lånestørrelsen og eventuelle tidligere lån.

Hvor mye du kan låne får du vite etter at Santander har behandlet din lånesøknad. De gjør en individuell vurdering for hver lånesøknad de får inn. For å vite hvor stort lån du kan få må de vurdere din evne til å betjene gjelden. Din evne til å betjene lånet beregnes ved at de ser på din og din husholdnings totale inntekt, kostnader, formue og eksisterende gjeld. Beregningen er viktig for å sikre at du ikke ender opp med en lån du ikke klarer å betalt.

Iblant viser vurderingen et lavere beløp enn det du har søkt om. Du kan forbedre dine sjanser til å låne gjennom å søke med en medsøker, som for eksempel et familiemedlem. Da kan du i tillegg til å få høyere lån også få lavere rente. En medlånetaker er solidarisk ansvarlig med hovedsøker for å betjene lånet.

Santander Bank refinansiering

Med Santander forbrukslån kan du refinansiere med opptil 400 000 kr til en nedbetalingstid på mellom 1 – 15 år uten sikkerhet.

Når du refinansierer kan du redusere din lånekostnad både gjennom færre gebyrer og lavere rente. Du får bedre oversikt på din økonomi med kun et lån og en faktura. Husk at hvis du har flere smålån og kredittkortsgjeld per i dag betaler du gebyrer på alle dine utestående kreditter. Med en refinansiering får du kun et lån og et gebyr.

Har du flere mindre lån og andre kreditter som handlekonto og ubetalte kredittkort bør du refinansiere omgående. Du kan spare mye penger gjennom å samle dine lån.

Hvordan fungerer refinansiering?

Hvis du skal refinansiere kan Santander ta alt det praktiske å betale ut dine gamle lån du har til de ulike kreditorene. Da trenger Santander Bank informasjon om til hvem du skylder penger og hvor mye du skylder. Når dine gamle lån er betalt ned med det nye vi du da få en faktura hos Santander i stedet for fakturaer fra flere kreditorer. I tillegg har du mest sannsynlig fått litt lavere rente og du betaler kun avbetalinger og gebyrer på et lån i stedet for på flere. Å refinansiere er enkelt, smart og økonomisk.

Hvor lang nedbetalingstid kan jeg ha?

I følge norsk lov kan et forbrukslån ha maks 5 års nedbetalingstid. For refinansiering gjelder andre regler, et refinansieringslån kan ha lenger nedbetalingstid enn et forbrukslån til hva du vil. Hos Santander Consumer Bank kan du refinansiere med en nedbetalingstid på opptil 15 år. Uansett hvilken type lån du tar eller hvilken nedbetalingstid du har på ditt lån kan du betale inn hele eller deler av beløpet og løse inn lånet når du vil uten ekstra kostnader.

Fordeler med Santander Bank forbrukslån

 • Du kan låne mellom 30 000 – 400 000 kr
 • Tilbyr refinansiering
 • Lavere rente enn de fleste konkurrentene
 • Stor og trygg bank
 • Har og lån med sikkerhet og kredittkort

Ulemper

 • Har høy høyeste rente

Hva vi mener om Santander Bank forbrukslån

Santander Bank er et relativt sett et ganske så bra forbrukslån. Rentespannet hos Santander er lavere sammenlignet med de fleste konkurrentene på markedet, deres laveste rente er på 8,7%, hvilket er ganske så bra. Det nominelle rentespannet er på mellom 8,70 – 16,25%. Deres laveste rente er under middels og deres høyeste rente er også under gjennomsnittet. Renten hos Santander Bank er bra sammenlignet med markedet i øvrig.

Hva gjelder lånestørrelse har de et ok lånespann på mellom 30 000 – 400 000 kr. Det finnes banker som låner ut opptil 600 000, men de fleste trenger ikke så store lån. Nedbetalingstiden på 1 – 5 år på forbrukslån hvilket er helt standard. På refinansieringslån kan du få en løpetid på mellom 1 – 15 år, hvilket også er helt standard. Vi synes Santander Bank sitt forbrukslån er bedre enn middels. Positivt også er at de har flere gode kredittkort.

Santander prisliste og lånedetaljer

 • Lånebeløp: 30 000 kr – 400 000 kr
 • Nominell rente: 8,70 – 16,25%
 • Effektiv rente: 9,12 – 19,82%
 • Nedbetalingstid forbrukslån: 1-5 år
 • Nedbetalingstid refinansiering: 1-15 år
 • Etableringsgebyr: 950 kr
 • Termingebyr: kr 30
 • AvtaleGiro: Ja
 • Eksempel: Nye lån: Effektiv rente 10,36 %, kr 130 073, over 5 år, kostnad kr 35 010, totalt kr 165 083. Refinansiering: Effektiv rente 9,80 %, kr 144 000, over 10 år, kostnad kr 78 549, totalt kr 222 549.

Om Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er en nordisk bank som er en del i et internasjonalt selskap. Santander Bank har totalt flere enn 1200 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland og er en del av de globale bankkonsernet Banco Santander som finnes i hele verden og har over 200 000 ansatte og ca. 150 000 millioner kunder. Selskapet kommer opprinnelig fra Santander i nordre Spania. I Norge tilbyr de ulike typer av lån, kredittkort, sparing, handlekonto og forsikringer.

Selskapet er blant annet ledende på bilfinansiering i Norge og samarbeider med 56000 forhandlere i hele Norden for å tilby både lån og leasing. Banken er moderne og fremtidsrettet og var blant annet blant de første i Norge som tilbydde betaling med ApplePay og de har og en ny bilabonnementsordning i form av SHFT.

Banco Santander ble anerkjent som en av verdens mest bærekraftige banker i henhold til Dow Jones Sustainability Index for 2019.

Kundeservice Santander Consumer Bank

Telefon: +47 21 08 30 00
Åpningstider kundesenter: Mandag – Fredag 10 – 15
Åpningstider kundesenter nye lånesøknader og kredittkort: Mandag – Fredag 8-21 og Lördag 9 -16
Epost: kontaktskjema

Adresse

Santander Consumer Bank AS
Strandveien 18
1325 Lysaker
Organisasjonsnr: 983 521 592

Vi bruker cookies; google analytics og google ads til å føre brukerstatistikk og markedsføring.