Om oss

Velkommen til forbrukslåno.no, din pålitelige kilde for informasjon og veiledning i den komplekse verdenen av forbrukslån og finans. Vi er en del av Effektiv Markedsføring, et firma som spesialiserer seg på å bringe deg den mest oppdaterte og relevante informasjonen i finanssektoren.

Vår lokasjon

Vi holder til i vakre Bergen, nærmere bestemt Lille Markeveien 13. Selv om vi er basert i Bergen, strekker vår tjeneste seg til hele Norge.

Kontakt

  • Tlf: 48 15 70 75
  • Magnus@effektivmarkedsforing.no
  • Peter@effektivmarkedsforing.no

Magnus Ludvigsen, man in his late 40s with dark, slightly thinning hair. The colors in the image have a slight gloss. He looks confid

Magnus – Mannen med mange talenter

Magnus bor og jobber i Bergen, en unik person med en fantastisk sans for humor, et skarp øye for detaljer og en lidenskap for frisbeegolf. Han er en ekspert i å finne gode tilbud og sparer alltid penger. Magnus er mannen du trenger for økonomisk råd, kvalitetskontroll eller en utfordrende runde frisbeegolf!


Arild – Mannen bak koden

Arild, en dedikert og talentfull utvikler med en lidenskap for å skape innovative løsninger. Han har en skarp analytisk tankegang og er alltid på jakt etter måter å forbedre og optimalisere koden. Arild er eksperten du trenger for å utvikle og implementere pålitelige og effektive løsninger. Enten det er webutvikling, apputvikling eller databasedesign, kan du stole på Arild for å levere kvalitet og nyskapende arbeid!


Sunniva – Kreativt innholdsmester

Sunniva, en talentfull og kreativ person med en lidenskap for å skape engasjerende innhold. Hun er ekspert på å formidle budskap på en måte som fanger oppmerksomheten til leserne. Sunniva er også en ivrig fotograf og elsker å utforske nye steder for å fange de perfekte øyeblikkene. Enten det er å skrive artikler, produsere videoer eller administrere sosiale mediekontoer, kan du stole på Sunniva for å levere innhold av høy kvalitet som engasjerer og inspirerer.


Sebastian – Kodesuperhelten

Sebastian, en talentfull og kreativ kodesuperhelt med en lidenskap for å lage innovative og underholdende løsninger. Han er ikke bare en ekspert på koding, men også en mester i å finne morsomme og unike hobbyer. Fra å bygge roboter til å lage musikk, Sebastian er alltid på utkikk etter nye og spennende måter å utfordre seg selv og utforske sin kreative side. Enten det er å lage morsomme spill, utvikle interaktive apper eller skape kunst med koden, kan du stole på Sebastian for å levere kvalitetsarbeid som både imponerer og underholder!


Peter – Mesteren av innhold og annonsering

Peter, en kunnskapsrik person som er ekspert innen innholdsproduksjon og annonsering. Han har en dyp forståelse for hva som fanger oppmerksomheten til målgruppen og hvordan man kan nå ut med effektive annonsekampanjer. Peter er også en ekspert på å optimalisere innholdet for søkemotorer og har en solid erfaring med å drive trafikk til nettsider. Men det som gjør Peter virkelig unik er hans obskure hobby med å samle på sjeldne og uvanlige fuglefjær. Uansett om det er å skrive engasjerende artikler, produsere videoer eller planlegge og kjøre annonsekampanjer, kan du stole på Peter for å levere målrettet og effektivt innhold og annonsering som gir resultater.

Vi bruker cookies; google analytics og google ads til å føre brukerstatistikk og markedsføring.