Facit bank forbrukslån

En nyskapende hel-digital nisjebank, raske til å bistå når du har behov for å låne penger uten sikkerhet på dagen.

Søk Facit bank gjennom samarbeidspartnerer, sammenlign samtidig tilbud fra flere banker. Du velger det beste tilbudet:

Zensum, Uno Finans, Axo Finans og Sambla vil sende din søknad til Facit Bank og flere andre tilbydere av forbrukslån. De tar av seg jobben med å sile bort ulike tilbud til deg og presenterer deg for de billigste/beste. Du velger selv om du vil takke ja.

Tjenesten til Facit Banks samarbeidspartnere er gratis og uforpliktende.

Facit Bank som låneaktør

Det som adskiller Facit Bank fra andre aktører i bransjen, er deres dedikerte fokus på forbrukslån og elektroniske prosesser. I motsetning til tradisjonelle banker, har Facit Bank valgt å spesialisere seg utelukkende på lån og digitale plattformer. Dette betyr at de kan tilby lån på dagen med en gunstig rente.

Fordeler med forbrukslån hos Facit Bank

Facit Bank har ingen ambisjon om å bli din nye hovedbank. I stedet ønsker de å tjene som en ekstra løsning når behovet oppstår, og du plutselig trenger et lån uten sikkerhet. De krever ikke at du skifter bank eller at du har andre produkter for å få innvilget lån.

Lånebetingelser hos Facit Bank

Når du søker om lån, vil banken utføre en kredittsjekk på deg. Basert på kredittopplysningene og informasjonen du oppgir i søknaden, vil du få et tilbud som er tilpasset din situasjon.

Priser og vilkår

Facit Bank tilbyr forbrukslån mellom 15.000kr og 150.000kr.

 

Nominell rente fra 9,9% – 18,9%
Etableringsgebyr 990kr
Termingebyr med avtalegiro 19kr
Termingebyr uten avtalegiro 45kr
Purregebyr 35kr

 

Låneeksempel: nominell rente 11,9%, effektiv rente 14,08%, lånebeløp kr 60.000 over 5 år, termingebyr kr 19, etableringsgebyr kr 990, kostnader kr 22 360, totalt kr 82 360. Nedbetalingstid 1 – 5 år. Effektiv rente fra 10,78% – 39,81%. Alle renter er basert på en personlig kredittvurdering og vil kunne endre seg.

Du kan sammenligne priser med andre selskaper på www.Finansportalen.no

 

Lånevilkår

Du kan lese Facit Banks alminnelige lånevilkår her.

 

Lånevilkår tidligere Thorn kunder

Utlånsbetingelsene som er relevante til lånet som er flyttet over til Facit Bank, finner du i kontrakten du signerte når du tok opp lånet. Der finner du relevant informasjon om hvilke betingelser som gjelder for ditt lån.

Vår opplevelse

Vi har hatt flere interaksjoner med Facit Bank og deres kundeservice. Generelt var disse opplevelsene positive. Jeg ble først introdusert for Facit Bank da jeg søkte om forbrukslån for å finansiere noen hjemmeoppgraderinger. Søknadsprosessen var overraskende enkel og grei, og jeg kunne gjøre alt elektronisk, noe jeg satte stor pris på.

Kundeserviceteamet var også svært hjelpsomt, og svarte hurtig på alle mine spørsmål gjennom hele prosessen.

Slik ser det ut når du er logget inn hos FAcit Bank i 2023

Søknadsprosess

Facit Bank har lagt stor vekt på å gjøre søknadsprosessen så rask og enkel som mulig. Alt kan gjøres elektronisk, noe som betyr at kundene kan søke om et lån når som helst og hvor som helst. Dette gir en betydelig grad av bekvemmelighet, spesielt for de som har en travel hverdag.

Med spesialisert fokus på online produkt, utmerket kundeservice og en enkel søknadsprosess, fremstår Facit Bank som et utmerket valg for de som søker etter forbrukslån. Deres engasjement for kundetilfredshet og konkurransedyktige tilbud gjør dem til en attraktiv bank for alle typer kunder.

Kundeservice

Facit Bank er kjent for sin utmerkede kundeservice. De har et dedikert team av kundeservicemedarbeidere som er klare til å hjelpe kundene med alle spørsmål de måtte ha, enten det er spørsmål om låneprodukter, søknadsprosessen eller tilbakebetaling av lån.

23 96 88 30

Hverdager fra kl. 09 – 15

facitbank@facitbank.no

facitbank.no

Vi bruker cookies; google analytics og google ads til å føre brukerstatistikk og markedsføring.