Norske banker og långivere

Her er en liste på banker og långivere i Norge som bedriver banktjenester i form av lån

AS Financiering

Aprila

Avida

Axo Finans

Axo Finans er en av de større finansagentene for forbrukslån, refinansiering og lån uten sikkerhet i Norge. Når du søker lån hos Axo Finans går din søknad ut til flere enn 20 banker og långivere og du kan velge det beste tilbudet. Selskapet er populært og har 4,8 i score ut av 5 på Trustpilot og den låneformidleren som har lengt nedbetalingstid på refinansieringslån, her kan du få en løpetid på 20 år.

Balanse Bank

Balansebank er en avdeling i Den Gule Banken, Sandnes Sparebank. De tilbyr en tjeneste for alle som ikke kvalifiserer til lån i ordinære banker og som ikke får hjelp i sin egen bank. Selskapets mål er få kundenes økonomi i sunn balanse igjen, slik at de på sikt skal komme seg tilbake i et vanlig bankforhold.

Bank Norwegian

Bank Nrowegian er en av de ledende bankene på lån uten sikkerhet og kredittkort i Norge. Selskapet er en del av det svenske konsernet NOBA Bank Group. Bank Norwegian har tilbudt lån og kredittkort siden 2007. Man tilbyr også det populære kredittkorte Bank Norweigan kredittkort som gir deg cashpoints for flyreiser med Norwegian samt sparing og forsikringer.

BN Bank

BNP Paribas

Bluestep Bank

Bulder Bank

Collector Bank

Danske Bank

Danske Bank er den tredje største banken i Norge og har som en ambisjon å vokse. De leverer tjenester til privat- og til små og store bedriftskunder fra sine 17 filialer. Deres største markedet er Norge, Danmark, Finland og Sverige. Banken sin historie i Norge streker seg bak ende til 1859 med etableringen av den første norske handelsbanken i Trondheim.

DNB

Eika Kredittbank

Express Bank

Facit Bank

Ferratum

Gjensidige

Handelsbanken

Handelsbanken er en landsdekkende bank i Norge samt i Sverige, Storbritannia og Nederland som de ser på som sine hjemmemarkeder. Banken ble stiftet i 1871 og har i dag mer enn 10 000 ansatte og hadde en omsetning i Norge i 2022 på ca 27,7 milliarder Nok.

Instabank

Ikano Bank

Klarna

Klarna er en shoppingservice som tilbyr ulike betalingsmetoder på nett som Klarnas engangskort shoppeservice, Klarna Faktura (Få først betale senere), Klarna Konto (Del opp Betaling). Deres betalingsmetode Klarna Konto er et Rammelån/Kredittramme og er med andre ord et forbrukslån.

Landkreditt

Lea Bank

Lendo

Lendo er en av de største finansagentene for forbrukslån og lån uten sikkerhet i Norge. Selskapet er en del av Schibsted-konsernet og har vært aktive på lånemarkedet siden 2012. Lendo sammenligner forbrukslån, refinansiering, andre typer av lån og kredittkort. Når du søker om forbrukslån hos Lendo går din søknad ut til over 20 banker og långivere slik at du skal kunne sammenligne og velge det beste tilbudet.

Morrow Bank

Morrow Bank er det nye navnet på tidligere Komplett Bank. I prinsippet er dette den sammen banken som tidligere men med en ny logo, nytt utseende. Dette er en bank som fokuserer på lån uten sikkerhet og kredittkort.

Motty – Telefinans Folkelånet

Mybank

Nano Finans

Nordax Bank

Nordea

Nordea er en av de største totalbankene i Norden med over 10 millioner kunder og over 30 000 ansatte. Hovedkontoret til Nordea ligger i Helsingfors. De tilbyr forbrukslån og refinansiering som de kaller samle smålån og kreditter.

Nordnet

Norsk Refinansiering

Northmill Bank

NStart AS – Nystartslånet

NStart AS kalles Nystartslånet i Norge og tilbyr fremst refinansieringslån og låneforsikring på det norske markedet. NStart AS står under det svenske finanstilsynets tilsyn og er en finansagent for Erik Penser Bank AB. Erik Penser Bank AB har en konsesjon som bank i Sverie og tillatelse til å drive forretningsvirksomhet i Norge.

OBOS Banken

Pareto Bank

Resurs Bank

Resurs Bank er tilbyr produkter til både privat- og bedriftsmarkedet i Norge. Til privatmarkedet tilbyr selskapet lån, kort og betalingsalternativ og til bedriftsmarkedet tilbyr man betalingsløsninger, factoring og bedriftslån. Banken er den del av Resurs Bank AB fra Sverige som totalt har over 650 ansatte, har over 6 millioner privatkunder og er til stede i hele Norden. Tidligere yA Bank heter i dag yA Resurs og er i dag en del av Resurs Bank.

re:member

Santander Consumer Bank

Sambla

SBanken

Scoopr

Sparebank 1

Sparebank Sør

Sparebank Vest

Storebrand

Svea Bank

Swedbank

TFBank

TFBank er en nisjebank som tilbyr lån uten sikkerhet, kredittkort og spareprodukter til privatmarkedet i Norge. Banken er den del i svenske TF Bank Group som har kontorer i 9 land. Selskapet er underlagt svenske Finanstilsynet og virksomheten til TF Bank AB kan deles inn i følgende fire segmenter: forbrukerkreditt, e-handelsløsninger, innskudd og kredittkort.

Thorn Finans

Uno Finans

Uno Finans er en finansagent som formidler lån fra både banker og finansinstitusjoner til private låntakere. De tilbyr produktene forbrukslån uten sikkerhet, refinansiering, boliglån, mellomfinansiering og boliglån til personer uten fast jobb. Uno Finans sammenligner din lånesøknad hos flere låntakere slik at du kan velge det beste tilbudet. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

yA Resurs

Zensum