Alle norske banker og långivere

Her er en liste på banker og långivere i Norge som bedriver banktjenester i form av lån og forbrukslån

AS Financiering

Aprila Bank

Aprila Bank fokuserer på bedriftslån og kassekreditt uten sikkerhet. Hos Aprila kan bedrifter låne opptil 5 millioner kroner. De tilbyr også fakturakjøp til bedrifter og sparekonto til privatpersoner. Banken har konsesjon å drive bankvirksomhet og er under tilsyn av Finanstilsynet.

Avida Finans

Avida Finans er et finansforetak som tilbyr blant annet forbrukslån og refinansiering til privatmarkedet og bedriftsfinansiering.

Axo Finans

Axo Finans er en av de større finansagentene for forbrukslån, refinansiering og lån uten sikkerhet i Norge. Når du søker lån hos Axo Finans går din søknad ut til flere enn 20 banker og långivere og du kan velge det beste tilbudet. Selskapet er populært og har 4,8 i score ut av 5 på Trustpilot og den låneformidleren som har lengt nedbetalingstid på refinansieringslån, her kan du få en løpetid på 20 år.

Balanse Bank

Balansebank er en avdeling i Den Gule Banken, Sandnes Sparebank. De tilbyr en tjeneste for alle som ikke kvalifiserer til lån i ordinære banker og som ikke får hjelp i sin egen bank. Selskapets mål er få kundenes økonomi i sunn balanse igjen, slik at de på sikt skal komme seg tilbake i et vanlig bankforhold.

Bank Norwegian

Bank Norwegian er en av de ledende bankene på lån uten sikkerhet og kredittkort i Norge. Selskapet er en del av det svenske konsernet NOBA Bank Group. Bank Norwegian har tilbudt lån og kredittkort siden 2007. Man tilbyr også det populære kredittkorte Bank Norweigan kredittkort som gir deg cashpoints for flyreiser med Norwegian samt sparing og forsikringer.

BN Bank

BNP Paribas

Bluestep Bank

Bluestep Bank er en bank som tilbyr lån med bolig som sikkerhet og spareprodukter.

Bulder Bank

Collector Bank

Danske Bank

Danske Bank er den tredje største banken i Norge og har som en ambisjon å vokse. De leverer tjenester til privat- og til små og store bedriftskunder fra sine 17 filialer. Deres største markedet er Norge, Danmark, Finland og Sverige. Banken sin historie i Norge streker seg bak ende til 1859 med etableringen av den første norske handelsbanken i Trondheim.

DigiFinans

Merkevaren DigiFinans er låneagent som er en del av Sambla Group.

DNB

I Norge er DNB den største banken og de har et bredt spekter av bankprodukter med lån av mange slag og blant annet DNB forbrukslån.

Eika Kredittbank

Eika Kredittbank er allianse av flere ulike selvstendige banker, Eika Gruppen og Eika Boligkreditt. Eika Gruppen leverer stordriftsfordeler, tjenester og produkter til bankene og også til sluttbrukeren (kundene).

Ellos Privatlån – via Resurs Bank

Ellos Privatlån tilbyr privatlån på opptil 30 000 kr i samarbeid med Resurs Bank

Express Bank

Express Bank er en del av BNP Paribas Group og tilbyr refinansieringslån uten sikkerhet i Norge.

Facit Bank

Dette er en ny bank som ble etablert i Norge i 2021. Facit Bank er en digital nisjebank som tilbyr forbrukslån mellom  15 – 150 000 kr.

Ferratum

Gjensidige

Handelsbanken

Handelsbanken er en landsdekkende bank i Norge samt i Sverige, Storbritannia og Nederland som de ser på som sine hjemmemarkeder. Banken ble stiftet i 1871 og har i dag mer enn 10 000 ansatte og hadde en omsetning i Norge i 2022 på ca 27,7 milliarder Nok.

Instabank

Instabank er en helt digital bank som tilbyr lån, kredittkort, sparing og forsikringer.

Ikano Bank

Ikano Bank er en bank som tilbyr forbrukslån, refinansiering og kredittkort. Banken er eid av IKEA og familien Kamprad.

Klarna

Klarna er en shoppingservice som tilbyr ulike betalingsmetoder på nett som Klarnas engangskort shoppeservice, Klarna Faktura (Få først betale senere), Klarna Konto (Del opp Betaling). Deres betalingsmetode Klarna Konto er et Rammelån/Kredittramme også kalt Klarna lån er med andre ord et forbrukslån.

Kraft Bank

Kraft Bank er en spesialisert bank som fokuserer på folk med dårlig kreditthistorikk. Kraft Bank fokuserer på å gi lån med sikkerhet i bolig. De tilbyr også forbrukslån uten sikkerhet, men kun som et tilleggslån til folk som allerede har lån med sikkerhet i bolig.

Kredittlånet

Kredittlånet er ikke en långivere. Det ser ut som at de har et søknadskjema på sin nettside, men dette er ikke et søknadskjema for lån. De er videreformidler potensielle låntakere til andre långivere.

Landkreditt

Lea Bank

Lea Bank er en av de større forbrukslånebankene i Norge. De fokuserer på lån uten sikkerhet, refinansiering og sparing til privatmarkedet. Banken er et resultat av en sammenslåing av tidligere BRAbank og Easybank.

Lendo

Lendo er en av de største finansagentene for forbrukslån og lån uten sikkerhet i Norge. Selskapet er en del av Schibsted-konsernet og har vært aktive på lånemarkedet siden 2012. Lendo sammenligner forbrukslån, refinansiering, andre typer av lån og kredittkort. Når du søker om forbrukslån hos Lendo går din søknad ut til over 20 banker og långivere slik at du skal kunne sammenligne og velge det beste tilbudet.

Morrow Bank

Morrow Bank er det nye navnet på tidligere Komplett Bank. I prinsippet er dette den sammen banken som tidligere men med en ny logo, nytt utseende. Dette er en bank som fokuserer på lån uten sikkerhet og kredittkort.

Motty – Telefinans Folkelånet

Det tidligere finansselskapet Telefinans Folkelånet heter i dag Motty. Motty sammenligner blant annet lån uten sikkerhet.

Mybank

Nano Finans

Sambla har flere samarbeidspartners i Norge, blant annet Nano Finans.

Nordax Bank

Nordax Bank er en nordisk nisjebank som fokuserer på som tilbyr inn- og utlånstjenester i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Spania, Holland og Tyskland. Selskapet er en del av NOBA Bank Group som har sitt hovedkontor i Stockholm. Deres fokusprodukt er forbrukslån med individuell kredittgivning.

Nordea

Nordea er en av de største totalbankene i Norden med over 10 millioner kunder og over 30 000 ansatte. Hovedkontoret til Nordea ligger i Helsingfors. De tilbyr forbrukslån og refinansiering som de kaller samle smålån og kreditter.

Nordnet

Norsk Refinansiering

Norsk Refinansiering er et selskap som fokuserer på refinansiering med boliglån som sikkerhet til de som har dårlig kredittverdighet som betalingsanmerkninger.

Northmill Bank

NStart AS – Nystartslånet

NStart AS kalles Nystartslånet i Norge og tilbyr fremst refinansieringslån og låneforsikring på det norske markedet. NStart AS står under det svenske finanstilsynets tilsyn og er en finansagent for Erik Penser Bank AB. Erik Penser Bank AB har en konsesjon som bank i Sverie og tillatelse til å drive forretningsvirksomhet i Norge.

OBOS Banken

Okida

Okida tilbyr lån med sikkerhet i bolig. Enten kan du refinansiere eller ta opp nytt lån med pant i boligen.

Pareto Bank

Resurs Bank

Resurs Bank er tilbyr produkter til både privat- og bedriftsmarkedet i Norge. Til privatmarkedet tilbyr selskapet lån, kort og betalingsalternativ og til bedriftsmarkedet tilbyr man betalingsløsninger, factoring og bedriftslån. Banken er den del av Resurs Bank AB fra Sverige som totalt har over 650 ansatte, har over 6 millioner privatkunder og er til stede i hele Norden. Tidligere yA Bank heter i dag yA Resurs og er i dag en del av Resurs Bank.

re:member

Re:member bank er nisjebank som spesialiserer seg på forbrukslån og kredittkort. Dette er en merkevare under selskapet Entercard.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er en del av Banco Santander som er en av verdens største banker med over 200 000 ansatte og 150 millioner kunder. I Norge fokuserer banken på lån, kredittkort, sparing og forsikringer.

Sambla

Det finnes flere store låneformidlere i Norge. Sambla er en av Norges ledende formidlere av lån uten sikkerhet.

SBanken

I Norge har selskapet tilbudt Sbanken forbrukslån, men fra i desember 2023 tas dette produktet vekk.

Scoopr

Scoopr er en låneformidler som tilbyr refinansiering uten sikkerhet. Morselskapet er svensk og heter Kredfin AB.

Sparebank 1

Sparebank Sør

Sparebank Vest

Storebrand

En av de større bankene i Norge, Storebrand Bank tilbyr lån uten sikkerhet og finansiering, samt mange andre bankprodukter til både privat og bedrift.

Svea Bank

Svea Bank er et finanshus som tilbyr finansieringsløsninger til privat og bedriftsmarkedet. Til privatmarkedet tilbyr de blant annet forbrukslån og refinansiering med og uten sikkerhet.

Swedbank

Swedbank tilbyr banktjenester i Norge i form av bedriftsrådgivning og analyse til finansbransjen. De tilbyr ikke daglig bank og lån til privatmarkedet i Norge.

TF Bank

TF Bank er en nisjebank som tilbyr lån uten sikkerhet, kredittkort og spareprodukter til privatmarkedet i Norge. Banken er den del i svenske TF Bank Group som har kontorer i 9 land. Selskapet er underlagt svenske Finanstilsynet og virksomheten til TF Bank AB kan deles inn i følgende fire segmenter: forbrukerkreditt, e-handelsløsninger, innskudd og kredittkort.

Thorn Privat Finans

Thorn Privat Finans er en finansinstitusjon som tilbyr lån og refinansiering uten sikkerhet.

Uno Finans

Uno Finans er en finansagent som formidler lån fra både banker og finansinstitusjoner til private låntakere. De tilbyr produktene forbrukslån uten sikkerhet, refinansiering, boliglån, mellomfinansiering og boliglån til personer uten fast jobb. Uno Finans sammenligner din lånesøknad hos flere låntakere slik at du kan velge det beste tilbudet. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

yA Resurs

Tidligere yA Bank har byttet navn til yA Resurs som nå er en merkevare og en del av Resurs Bank AB.

Zensum

En av de ledende lånemeglerne i Norge heter Zensum.

 

Vi bruker cookies; google analytics og google ads til å føre brukerstatistikk og markedsføring.