Sambla

Sambla er en av de ledende og mest hjelpsomme låneagentene i Norge. Når du søker hos Sambla går din søknad ut til 23 ulike långivere og du kan velge det beste tilbudet. Du kan låne eller refinansiere opptil 600 000 kr og søknaden er helt gratis og uforpliktende. Det tar noen minutter å søke og du signer lånet med BankID.

Ettersom at renten hos bankene settes individuelt etter kredittprøve er det viktig at du får ut din lånesøknad til flere långivere. Det kan være stor forskjell på tilbudene. Med flere tilbud kan du sammenligne og velge det beste tilbudet. Med Sambla får du sammenlignet 23 ulike banker og långivere og du kan velge det best. Enkelt, effektivt og smart.

Sambla – en av de beste låneformidlerne i Norge

 • Din søknad går ut til 23 långivere og du kan velge det beste og billigste lånet
 • Låne mellom 5 000 – 600 000 kr uten sikkerhet
 • Sambla regner ut hvor mye du sparer på å velge beste lånet
 • Refinansiere dine lån og spar penger
 • Bruk lånet til det du vil
 • Søknaden er helt kostnadsfri og uforpliktende
 • Nominell rente 4,90% – 24,9%

Slik søker du lån hos Sambla

 1. Fyll ut beløp, lånebeløp samt dine personopplysninger. Deretter kontakter Sambla bankene og  långiverne helt gratis
 2. Alle långiverne setter sammen sitt beste tilbud til deg innen 24 timer.
 3. Sambla går gjennom alle lånetilbudene med deg. Hvis du er fornøyd med et tilbud blir det sendt til deg via epost eller per post.
 4. Du signerer lånet med BankID og får pengene inn på ditt konto.

Hvem kan søke om lån hos Sambla?

 • Du er minst 18 år gammel
 • Har en fast månedlig inntekt på minst 10 000 kr
 • Du har vært folkeregistrert i Norge i minst 1 år
 • Det er en fordel men ikke et krav at du ikke har betalingsanmerkninger

Dersom du oppfyller disse kriteriene vil det være opp til bankene å vurdere søknaden din og hvorvidt de har mulighet til å tilby deg lån eller ikke.

Hvorfor bør jeg egentlig sammenligne mange banker?

Når du søker et lån uten sikkerhet settes renten etter din kredittprøve. Alle bankene vurderer lånesøknader forskjellig. Du kan ikke vite på forhånd hvilken bank som kommer til å gi deg den beste renten og renten kan variere ganske så mye fra bank til bank. Derfor er det viktig at du kan få ut din søknad til så mange långivere som mulig slik at du kan sammenligne ulike tilbud.

For å finne det rimeligste lånet bør du søke så mange steder som mulig. Med Sambla får du ut din søknad til 23 banker og långivere med en gang og du kan velge det beste tilbudet. Kjapt, enkelt og effektivt.

Har du dyre smålån og kreditter bør du refinansiere

Hvis du sitter på smålån, handlekonto og ubetalt kredittkortsgjeld bør du refinansiere med en gang. De dyreste lånene er de små lånene, handlekonto og kredittkortsgjeld. Smålån kan ha en effektiv rente på over 30% og kredittkort har oftest en rente på mellom 20 – 30%, hvilket er veldig dyrt. Du kan faktisk halvere renten på å refinansiere den dyreste gjelden. Den gjennomsnittlige renten på refinansieringslån i Norge ligger et sted mellom 10 – 12% hvilket er betydelig lavere enn dyre smålån og kredittkortsgjeld.

I tillegg til dyr rente må du betale gebyrer på hvert lån du har. Når du samler dine lån sparer du penger på både færre gebyrer og lavere rente. Har du smålån og andre ubetalte kreditter bør du refinansiere med en gang.

Sambla hjelper deg å regne ut hvor mye penger du sparer med å velge det best tilbudet

Når du mottar tilbudene fra Sambla regner de ut hvor mye penger du sparer på å velge det rimeligste lånetilbudet. Det er vanlig at du sparer flere tusen kroner om året på å sammenligne lån hos Sambla.

Hvordan lang nedbetalingstid kan jeg ha på lånet?

Et forbrukslån uten sikkerhet kan ha maks 5 års nedbetalingstid i følge norsk lov. For refinansiering av lån og kreditter gjelder litt andre regler. Et refinansieringslån kan ha lenger løpetid enn et vanlig forbrukslån. Hos Sambla kan du få en nedbetalingstid på opptil 15 år når du samler dine låne med en refinansiering.

Kan jeg betale ned lånet kjappere hvis jeg ønsker?

Du kan alltid løse inn heler eller deler av lånet uten ekstra kostnader. Så i prinsipp har du fleksibel nedbetaling.

Sambla tilbyr trygghetsforsikring

Hvis du ønsker kan du tegne trygghetsforsikring i samband med ditt lån hos Sambla. Den kan hjelpe deg med å betale ned de faste månedlige utgiftene hvis du rammes av sykdom, av ufrivillig arbeidsløshet eller har omsorg for en nær slektning. Sambla er registrert som forsikringsformidler hos det svenske Bolagsverket og er underlagt Finansinspeksjonens og Finanstilsynets tilsyn. De tilbyr også livsforsikring er en forsikring som sikrer dine nærmeste erstatning om du går bort tidig.

Fordeler med Sambla

 • Du får sammenlignet 23 banker og långivere med kun 1 søknad.
 • Refinansiere lån og kreditter
 • Låne mellom 5 000 – 600 000 kr
 • Fleksibel låneformidlere med god service
 • Du kan bruke lånet til hva du vil

Ulemper

 • Høy høyeste rente

Sambla prisliste og lånedetaljer

 • Lånebeløp: 5 000 kr – 600 000 kr
 • Nedbetalingstid forbrukslån: 1 – 5 år
 • Nedbetalingstid refinansiering: 1 – 15 år
 • Nominell Rente: 4,90% – 24,9%
 • Effektiv Rente: 6,82% – 48,76%
 • Etableringsgebyr: 450 – 1500 kr
 • Termingebyr: 29 kr
 • Eksempel: Renten er variabel og settes individuelt. 150 000 kr over 5 år, nom. 11,66. eff. 12,91%, kost 51 117 kr, tot. 201 117 kr. Nedbet.tid 1-15 Eff. rente 6,82% – 48,75%.

Sambla samarbeidspartnere:

Sambla samarbeider med Aprila, Avida, Bank Norwegian, Bluestep Bank, Collector, Eika, Express Bank, Facit Bank, Ferratum, Ikano Bank, Instabank, Lea Bank, Morrow, Mybank, Nordax Bank, Nordea, Nstart, Svea Bank, re:member, TF Bank, Thorn og yA Resurs.

Om Sambla

Sambla ble grunnlagt i 2014 og tilhører den nye generasjonen låneformidlere. Selskapet over 140 medarbeidere og kontorer i Oslo, Stockholm og Lund. Man er virksomme på lånemarkedet i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Hovedfilosofien er å hjelpe privatkunder å sammenligne lån slik at du som kunde skal få et best mulig banklån.

Sambla er en relativ stor låneagent i Norge, i 2022 hadde man en omsetning på ca. 96,5 millioner Nok. I Sveige er de betydelig større med en omsetning på ca. 687, 1 millioner Sek. I Norge tilbyr selskapet i hovedsak produktene forbrukslån og refinansiering.

Kundeservice Sambla

Telefon: 33 22 29 70

Åpningstider:
Mandag – 09.00-20.30
Tirsdag – 09.00-20.30
Onsdag – 13.00-20.30
Torsdag – 09.00-20.30
Fredag – 09.00-17.00
Lunsjstengt mellom 12.00–13.00.

E post – kundeservice@sambla.no

Adresse

Sambla AS
Org.nr. 917 454 000
Arbins gate 2
0253 Oslo

Vi bruker cookies; google analytics og google ads til å føre brukerstatistikk og markedsføring.