Aprila bank

Aprila Bank tilbyr fleksibelt lån og kassekreditt til bedrifter med ingen krav til pant og sikkerhet uten skjulte kostnader. Som bedrift kan du låne opptil 5 millioner kr. Aprila tilbyr også fakturasalg og sparekonto til privatpersoner men de tilbyr ikke forbrukslån til privatpersoner. Prøver du å finne er rimelig lån uten sikkerhet?

Vi har samlet de beste forbrukslånene i Norge for at gjøre det enkelt og oversiktlig å finne det lånet som passer best til deg. Søk flere steder slik at du kan sammenligne og velge det beste lånetilbudet.

Søk lån flere steder slik at du kan sammenligne og velge beste tilbudet

Når du søker lån er det viktig at du søker hos flere långivere slik at du kan sammenligne tilbudene og velge det billigste lånet. Renten på forbrukslån settes etter kredittprøve, det betyr at du ikke vet hvilken rente du bli tilbudt for etter at du har søkt. Alle bankene vurdere lånesøknadene litt forskjellig så du vet ikke hvilke långivere som kommer å tilby deg den beste renten for etter at du har søkt. Det kan være ganske stor forskjell på renten du blir tilbudt og kan spare mye på å finne det beste lånet.

Om Aprila Bank

Aprila Bank er en bank som fokuserer på lån uten sikkerhet til bedrifter. Hos Aprila kan en bedrift låne eller få kassekreditt på opptil 5 millioner kroner. Hele låneprosessen ser digital og du kan signere lånet med BankID. Man tilbyr også fakturasalg og sparekonto til privatpersoner. Selskapet tilbyr ikke lån uten sikkerhet til privatmarkedet, kun til bedrifter. Aprila Bank SAS har konsesjon til å drive bankvirksomhet og er underlagt tilsyn av Finanstilsynet. Selskapet er relativt lite men under rask tilvekst. I 2022 hadde Aprila en omsetning på ca. 95,6 millioner nok.

Aprila Bank lån oversikt

Aprila bank tilbyr bedriftslån og kassekreditt til bedrifter. Her kan du låne opptil 5 millioner kroner uten sikkerhet. De tilbyr ikke lån uten sikkerhet til privatmarkedet.

Bedriftslån

Med bedriftslånet hos Aprila kan selskaper låne mellom 50 000 kr – 5 000 000 kr uten sikkerhet. Hvor mye du kan låne avhenger av diet regnskapstall og annen informasjon. Hvis du har en nystartet bedrift kan du dele informasjon med Aprila med et skjema. Lånet funger som et rammelån, du bestemmer selv hvor mye av lånet du vil bruke og kan nedbetale som det passer deg. Månedsgebyret for lånet er på mellom 199 – 999 kr per måned avhengig av størrelsen på lånet. Den nominelle renten for lånet starter fra 16,68% (18,30% effektiv rente). Det fremgår ikke hva maks rente er på lånet. I praktikken er bedriftslånet en kassekreditt.

Aprila Bank Kassekreditt til bedrifter:

Aprila tilbyr kassekreditt uten sikkerhet til bedrifter. Denne kassekreditten fungerer likt og har samme priser som deres bedriftslån. Du kan ha kassekreditt på mellom 50 000 – 5 000 000 kr. Månedsgebyr er 199 – 999 kr per måned avhengig av størrelsen på lånet. Nominell rente starter fra 16,68% (18,30% rente) og det fremgår ikke på hva maksimal rente på lånet er.

Kassekreditt kan være løsningen til din bedrift hvis du er i behov av penger for å kunne gjøre det du trenger og gjøre det kjappere. Du får fleksibiliteten og pengene til å løse kortsiktige utfordringer, men også gripe nye forretningsmuligheter.

Kassekreditt fungerer som en «buffer» der bedriften kan låne og nedbetale etter behov, og så ofte som ønskelig. Dette er særlig gunstig for bedrifter som opplever sesongmessige svingninger i likviditeten, trenger midler til å kjøpe inn varelager, må betale for materialer før kundene betaler, står overfor uforutsette kostnader, trenger midler til vekst, eller av andre grunner trenger økonomisk fleksibilitet.

Hvilke bedrifter kan søke om bedriftslån og kassekreditt hos Aprila Bank

I prinsipp kan alle bedrifter søke lån hos Aprila, også nystartede bedrifter. Det betyr ikke at du får lån. Det er en fordel om du har et godt regnskap eller god utvikling å vise til.

Aprila Bank bedriftslån og kassekreditt priser og lånedetaljer

  • Lånebeløp: mellom 50 000 kr – 5 000 000 kr
  • Nominell rente: fra 0.89% / mnd motsvarer 16,68% i årlig rente
  • Effektiv rente: fra 18,30%
  • Nedbetalingstid lån og kassekreditt: fleksibel
  • Etableringsgebyr: I Aprila Bank slipper du å betale etableringsgebyr, rammeprovisjon og tinglysningsgebyrer. Du betaler bare renter på det du til enhver tid har lånt, samt et veldig lite fast månedsgebyr
  • Eksempel: Lånebeløp 100 000 kr. Månedlig kostnad: månedsrente 1,39%, månedsgebyr 199 kr, totalt 101 589 kr. Årlig kostnad: effektiv rente 20,83%, nominell rente 16,68%, totalt 119 068 kr.

Fakturasalg:

Fakturasalg er løsningen for deg som ønsker å få pengene dine raskere. Muligheten til å selge fakturaer gir deg handlefrihet og likviditet til å investere, ansette og vokse.

Personlig sparing:

Aprila Bank tilbyr også sparekonto til privatpersoner. Her kan du spare fra 1 – 2 000 000 kr til en rente på 4,06% nominell rente uten uttaksbegrensninger og ingen gebyrer. Renten er lik uansett hvor mye penger du har på sparekontoen. Innskudd opptil 2 millioner er sikret av innskuddsgarantiordningen.

Hvilke bedrifter kan søke om bedriftslån og kassekreditt hos Aprila Bank

I prinsipp kan alle bedrifter søke lån hos Aprila, også nystartede bedrifter. Det betyr ikke at du får lån. Det er en fordel om du har et godt regnskap eller god utvikling å vise til. Les mer om  ordningen på nettsidene til Bankenes sikringsfond.

Aprila Bank kassekreditt

Fordeler med Kassekreditt

Kassekreditt er veldig fleksibelt og er den vanligste finansieringsformen for bedrifter. Med kassekreditt har du alltid penger tilgjengelig hvis du trenger. Det fungerer som en buffer, der du kan bruke kreditten og betale ned den når det passer din bedrift. Det er mange bedrifter som går bra men allikevel har et behov for lån og kreditter.

Brist på tilgang til kapital kan hindre din bedrift til å vokse å utvikle seg. Det er vanlig for nystartede bedrifter å gå tom for cash fordi at det tar tid å få inn penger for varer og tjenester man allerede har solgt. Kostnader må man som regel betale kjappere enn inntekter når man driver bedrift. Uten kapital kan dette medføre problemer, da kan kassekreditt være bra at ha.

Kassakreditt kan brukes for eksempel til å

Om Aprila Bank

Aprila Bank er en bank som fokuserer på lån uten sikkerhet til bedrifter. Hos Aprila kan en bedrift låne eller få kassekreditt på opptil 5 millioner kroner. Hele låneprosessen ser digital og du kan signere lånet med BankID. Man tilbyr også fakturasalg og sparekonto til privatpersoner. Selskapet tilbyr ikke lån uten sikkerhet til privatmarkedet, kun til bedrifter. Aprila Bank SAS har konsesjon til å drive bankvirksomhet og er underlagt tilsyn av Finanstilsynet. Selskapet er relativt lite men under rask tilvekst. I 2022 hadde Aprila en omsetning på ca. 95,6 millioner nok.

Til deg som er på jakt etter et rimelig forbrukslån

Et forbrukslån e et lån uten sikkerhet som du kan du bruke til hva du vil. Lånet passer meget bra til å refinansiere smålån, handlekonto og kredittkort fordi. Når du samler flere lån i et får du kun et lån og betaler kun gebyrer på dette lånet i stedet for på flere lån. I tillegg kan du få betydelig rimeligere rente og du får bedre oversikt i din økonomi

Et forbrukslån kan ha en nedbetalingstid på opptil 5 år og et refinansieringslån kan ha en nedbetalingstid på opptil 20 år.

Fordeler med Forbrukslån

Fordeler
Lavere rente enn kredittkort
Spar penger på å samle lån og kreditter med refinansiering
Låne opptil 600 000 kr
Kjapp digital søknadsprosess og rask utbetaling
Ikke krav til sikkerhet

Ulemper med forbrukslån

Ulemper
Hvis du ikke får en god rente kan lånet bli dyrt

ekonomibloggar.nu