Swedbank forbrukslån

Swedbank er en av de største bankene i Norden. Swedbank har ikke et forbrukslån eller andre lån til privatmarkedet i Norge. Her i Norge fokuserer selskapet fokuserer på investor- og analysetjenester til finansbransjen.

Hvis du er interessert i et forbrukslån kan du sammenligne over 20 forbrukslån gjennom å trykke på «Få tilbud nå» knappen her på siden.

Du kan søke om lån fra 20 banker og långivere samtidig og velge det beste tilbudet fra de beste låneformidlerne. Du søker på nett og får svar umiddelbart. Lånet kan kan du signere med BankID og pengene betales inn direkte på din konto. Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet og akkurat derfor kan du bruke lånet til hva du vil.

Swedbank har ikke dagligbank i Norge

Den største banken i Sverige, Swedbank, har ikke et tilbud til privatmarkedet i Norge. Hjemmemarkedene til Swedbank er Sverige, Estland, Latvia og Litauen. I Sverige er selskapet en totalbank med et meget stort utbud av produkter. Med Swedbank forbrukslån i Sverige kan du låne mellom 20 000 – 500 000 SEK uten sikkerhet i en nedbetalingstid på mellom 1 – 12 år.

Søk om lån hos flere långivere – sammenlign og reduser renten

Renten på forbrukslån uten sikkerhet settes individuelt etter en kredittsjekk og alle banker vurderer søknaden din på hver sin måte. Du vet ikke hvilken bank som vil gi deg det beste tilbudet før du søker. Det er derfor du bør søke hos flere långivere slik at du kan sammenligne ulike tilbud for å finne det beste lånet for deg. Det kan være ganske stor forskjell på rentetilbudene, så du kan spare mye penger ved å sammenligne tilbud fra ulike långivere.

Det lønner seg å sammenligne lån

Renten på forbrukslån settes etter en kredittsjekk og bankene vurderer søknaden din forskjellig, derfor varierer renten fra bank til bank. Du vet ikke på forhånd hvor du får det beste tilbudet, derfor er det viktig å sammenligne bankene. Hos Uno Finans går for eksempel søknaden din ut til opptil 20 långivere og du kan velge det beste tilbudet. Det tar 2 minutter å søke, du får svar med en gang og kan bruke lånet til hva du vil. Har du dyre SMS-lån og andre kreditter kan du konsolidere lånene dine.

Slik sammenligner du over 40 lån samtidig

 1. Trykk på søke her-knappen og søk gratis. Det tar rundt 2 minutter.
 2. Sammenlign tilbud. Lendo samler inn tilbud fra opptil 40 långivere.
 3. Velg det lånet som passer deg best og få pengene inn på kontoen din.

Swedbank forbrukslån

Swedbank forbrukslån i Sverige

Swedbank sitt forbrukslån i Sverige heter Swedbank privatlån. All informasjonen på denne siden gjelder deres lån på markedet i Sverge.

Med Swedbank Privatlån i Sverige kan du låne mellom SEK 20 000 – 500 000 uten sikkerhet til en rente på mellom 7,70% – 17,84%. Etableringsgebyret er 300 SEK og lånet har en nedbetalingstid på mellom 1 – 12 år, avhengig av lånets størrelse og formål. Renten på lånet er variabel og settes individuelt etter en kredittsjekk. Du kan bruke det personlige lånet hos Swedbank til hva du vil. Du søker om lånet og mottar melding på nett, du kan signere lånet med BankID. Husk at du alltid kan betale ned lånet ditt raskere uten ekstra kostnader, uavhengig av hvilken bank du har lån hos.

Priser og renter på Swedbank forbrukslån i Sverige

 • Lånebeløp: 20 000 kr – 500 000 kr
 • Nedbetalingstid: 1 – 12 år
 • Nominell rente: 7,70 % – 17,84 %
 • Etableringsgebyr: 300 SEK (0 SEK for nøkkelkunder)
 • Meldingsgebyr: 0 SEK for melding i nettbanken
 • Rente eksempel: Et lån på 100 000 SEK med 9,48 % variabel rente, renteområde 7,70 %-17,84 % (sist endret 2023-10-05) med rett amortisering og en nedbetalingstid på 5 år, gir en effektiv rente på 10,05 % (9,90 % for nøkkelkunder). Meldingsgebyret er SEK 0 og etableringsgebyret er SEK 300 (SEK 0 for nøkkelkunder). Totalt beløp som skal betales i løpet av lånet er 124 395 SEK (124 095 SEK for nøkkelkunde). Tilbakebetalingsbeløpet er i gjennomsnitt SEK 2 075 og antall betalinger er 60.

Grunnleggende krav for Swedbank forbrukslån i Sverige

 • Du må være kunde hos Swedbank
 • Er minst 18 år gammel
 • Ha fast inntekt som ikke er stipend, studiemidler eller lignende
 • Det må være rom i din økonomi til å betale kostnadene ved lånet
 • Du har ikke betalingsanmerkninger

Fordeler Swedbank forbrukslån Sverige

 • Lån mellom SEK 20 000 – 500 000.
 • Samle lånene dine
 • Du kan gjøre hva du vil med lånet
 • En stor og trygg bank
 • Digital søknadsprosess

Ulemper

 • Du må være kunde i Swedbank for å søke om lånet
 • Høy maksimal rente

Om Swedbank

Swedbank er en av de eldste og ledende bankene i Norden. Bankens historie går helt tilbake til 1820 da den første sparebanken åpnet i Gøteborg. Da kunne vanlige folk når som helst sette inn eller ta ut penger i banken og få økonomisk sikkerhet. Den første kunden som satte inn penger i banken var Carolina Bernhardina Hammardahl, via foreldrene. Etter 1 år hadde banken 741 kunder, deriblant 291 barn, 41 koner og enker, 66 håndverkere, svenner og lærlinger, 37 fabrikkarbeidere, arbeidere og båtmenn, 40 mødre og en sjømann. På det meste, i 1928, var det 498 spa-banker i hele Sverige. I dag har Swedbank over 7 millioner kunder i sine 4 hjemmemarkeder som er Sverige, Estland, Latvia og Litauen.

Kundeservice

Telefon 0771-22 11 22 Man-fre 07.00-20.00 Lør-søn kl. 07.00-20.00 (stengt helligdager og enkelte helligdager) Live chat

Adresse

Swedbank AB Landsvägen 40 172 63 Sundbyberg Org nr: 502017-7753

Vi bruker cookies; google analytics og google ads til å føre brukerstatistikk og markedsføring.