Scoopr refinansiering

Scoopr er en låneformilder som tilbyr refinansiering av lån og kreditter til mellom 20 000 – 500 000 kr. Når du søker hos Scoopr går din søknad ut til 19 ulike långivere og du kan velge det beste tilbudet. Nedbetalingstiden er mellom 1 – 15 år og søknaden er gratis og uforpliktende. Lånet kan du signere med BankID.

Det er viktig å få ut sin lånesøknad til flere långivere fordi renten hos bankene settes individuelt etter kredittprøve. Renten på lånetilbudene kan ha ganske så stor forskjell. Det som er bra Når du søker hos flere långivere ser du hvilke tilbud du kan få og kan velge det beste. Med Scoopr får du sammenlignet flere ulike banker med en enkel søknad.

Scoopr – en av de beste låneformidlerne i Norge

 • Din søknad går ut til 19 långivere og du kan velge det beste og billigste lånet
 • Refinansier mellom 20 000 – 500 000 kr uten sikkerhet
 • Nedbetalingstid 1 – 15 år
 • Kostnadsfri og uforpliktende søknad
 • Du må la Scoopr kan hente informasjon fra gjeldsregisteret for deg
 • Nominell rente 8,49% – 24,9%

Slik søker du refinansiering hos Scoopr

 1. For å bruke Scoopr må du la de hente dine låneopplysninger fra gjeldsregisteret.
 2. Fyll ut søknaden – beløp, lånebeløp samt dine personopplysninger.
 3. Deretter kontakter Scoopr deg om hvilket rente du kan få på refinansiering.
 4. Du kan signere lånet med BankID og får pengene inn på ditt konto.

Hvem kan søke om lån hos Scoopr?

For å refinansiere forbrukslån hos Scoopr, må du oppfylle noen minstekrav.

 • Du er minst 18 år
 • Har et norsk personnummer
 • Årlig inntekt på minst 140.000 kroner før skatt
 • Kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

Dersom du har dette på plass, kan du søke om refinansiering hos Scoopr.

Hvorfor er det lurt å refinansiere lån og kreditter?

Hvis du har forbrukslån og utestående kreditter kan du mest sannsynlig få bedre rente på dine lån. Kreidttkort har normalt en rente på over 20%. Når du søker et lån uten sikkerhet settes renten etter din kredittprøve og alle banker gir deg forskjellige tilbud. Hvis du finner en långiver som tilbyr det lavere rente kan du flytte dine lån dit og spare penger.

I tillegg til at du kan spare penger på lavere rente sparer du og på færre gebyrer. Med et lån får du kun gebyrer et stede i stedet for hos flere.

Hvordan fungerer Scoopr?

Med Scoopr kan du sjekke en del informasjon i samband med at du refinansierer. Når du søker via Scoopr logger du inn via deres system via BankID. Her kan du sjekke din kredittscore og se om du har betalingsanmerkninger. Du kan også få en oversikt over all din usikrede gjeld og sjekke ditt sparepotensiale. I tillegg kan du få et gratis estimat av din boligverdi.

Innen du fyller i søknaden må du avgi samtykke til Scoopr slik at de kan hente opplysninger om dine lån fra gjeldsregisteret. Samtykket gjelder i 6 måneder og kan slettes eller endres på gjeldsregisteret.com.

Har du dyre smålån og kreditter bør du refinansiere

Har du dyre smålån og kredittkortsgjeld bør du se på refinansiering så kjapt som mulig. Få en full oversikt over hvordan hvilket som er det beste tilbyderne for refinansiering.

De dyreste lånene er de små lånene, handlekonto og kredittkortsgjeld. Hvis du har slike lån bør du refinansiere kjappest mulig. Mindre forbrukslån kan ha en effektiv rente på over 30% og kredittkort har oftest en rente på mellom 20 – 30%, hvilket er veldig dyrt.

Når du refinansierer kan du faktisk halvere renten den dyreste gjelden. Den gjennomsnittlige renten på refinansieringslån i Norge ligger et sted mellom 10 – 14% hvilket er betydelig lavere enn dyre smålån og kreditter.

Hvordan lang nedbetalingstid kan jeg ha på refinansiering?

Et refinansieringslån kan ha en nedbetalingstid på mellom 1 – 15 år i følge norsk lov. Et forbrukslån som brukes til andre ting en refinansiering kan kun ha en nedbetalingstid på mellom 1 – 5 år. Et refinansieringslån kan altså ha en lenger løpetid enn et vanlig forbrukslån. Hos Scoopr kan du få en nedbetalingstid på opptil 15 år når du refinansierer.

Kan jeg betale ned mitt lån via Scoopr kjappere hvis jeg ønsker?

Uansett hvor du har lån i Norge kan du betale inn hele eller betale ekstra på lånet uten ekstra kostnader.

Hva mener vi om Scoopr

Det vi liker med Scoopr er at de prøver å gjøre noe litt annerledes. Du kan få innsyn i egen kredittscore og du kan la dem sjekke hvor mye lån og kreditter du har på gjeldsregisteret. Hva gjelder nettsiden mener vi at det er for lite informasjon på den. De forteller ingenting om hvilket renteintervall de har, verken for nominell- eller effektiv rente. Nettsiden forteller heller ingenting om gebyrer. Det at det mangler info på deres nettside gjør det vanskelig å gi noen ordentlige tilbakemeldinger om Scoopr. Et minus er og at de krever at du gir de tilgang til din informasjon fra gjeldsregisteret. Hvis du ikke vil gi de innsyn i ditt gjeldsregister kan du heller ikke søke om lån hos de.

Fordeler med Scoopr

 • Du får sammenlignet 19 banker og långivere med kun 1 søknad.
 • Refinansier lån mellom 20 000 – 500 000 kr
 • Kan hente info om deg selv fra gjeldsregisteret
 • Sjekk din kredittscore og betalingsanmerkninger
 • Du kan få lavere rente på dine forbrukslån og kreditter

Ulemper

 • Har meget lite info om renter på nettsiden
 • Lite informasjon om priser på nettsiden
 • Høy høyeste rente

Scoopr prisliste og lånedetaljer

 • Lånebeløp: 20 000 kr – 500 000 kr
 • Nedbetalingstid refinansiering: 1 – 15 år
 • Nominell Rente: 8,49% – 24,9%
 • Effektiv Rente: 9,32% – 29,83%
 • Etableringsgebyr: 450 – 1500 kr
 • Termingebyr: 29 – 79 kr
 • Eksempel: Priseksempel 240.000 over 5 år. Effektiv rente 10,51%. kostnad 66.199,- Total kostnad 306.199.

Scoopr samarbeidspartnere:

Scoopr samarbeider med Avida, Bank Norwegian, Bank2, Balanse Bank, Express Bank, Ikano Bank, Instabank, Kraft Bank, Lea Bank, Morrow, MyBank, Nordax Bank, Santander, Sparebanken Øst, Svea Bank, re:member, Resurs, TF Bank og yA Resurs.

Om Scoopr

Scoopr hette tildigere Aconto.no. Selskapet er en relativt liten finansselskap men under kjapp vekst. I 2022 omsatte selskapet 63,8 millioner Nok. Selskapet eies av Scoopr Holding AB som i sin tur inngår i Riddargatan Förvaltning som eies av selskapet Kredfin AB som heter Kreditfonden.

Selskapet Scoopr er en låneformidler for refinansiering av lån uten sikkerhet. De har en liten annet twist enn sine konkurrenter gjennom å kun tilby refinansiering. I tillegg lar de deg kunne finne informasjon om deg selv gjennom å logg inn på Gjeldsregisteret. For å kunne bruke deres tjeneste må du gi samtykke for å la de hente infor derfra.

Kundeservice
Tel. 418 00 000

Åpningstider:
Mandag til Torsdag: 08 – 20
Fredag: 08 – 17
Lørdag: 10 – 14
Søndag: 12 – 16

E post – post at scoopr.no

Adresse
Scoopr AS
Org.nr. 917 864 152

Scoopr Refinansiering AS
Org.nr. 952 660 225
Karenslyst Allé 2
0278 Oslo

Vi bruker cookies; google analytics og google ads til å føre brukerstatistikk og markedsføring.