Lendo

Lendo er en del av Schibsted-konsernet og er en av de ledende låneformidlene i Norge. Hos Lendo kan du låne opp til 600 000 kr uten sikkerhet og opptil 800 000 kr for refinansiering. Du kan låne til hva du vil eller du kan samle dine lån og kreditter. Din søknad går ut til 22 långivere og du kan velge det beste lånetilbudet. Tjenesten er gratis og uforpliktende. La bankene kjempe om deg når du søker lån, bruk Lendo.

For at du skal kunne velge et godt lånetilbud er det viktig at du har flere tilbud å velge mellom. Alle banker og långivere vurderer søknadene på sin måte, derfor varierer renten fra bank til bank. Du vet ikke hvilket tilbud du får for du har søkt, derfor er det viktig å la flere banker behandle din søknad.

Når du søker hos Lendo går din søknad ut til deres 25 samarbeidspartnerne og du kan velge beste tilbudet.

Lendo – Søk lån hos 22 långivere og velg det billigste lånet

 • Din søknad ut til 22 långivere og du kan velge beste tilbudet
 • Låne mellom 10 000 – 600 000 kr
 • Bruk lånet til hva du vil
 • Gratis og uforpliktende søknad
 • Du kan refinansiere lån og kreditter og spare penger
 • 4,8 av 5 stjerner på Trustpilot
 • Effektiv Rente 5,33% – 49,92%

Slik søker du lån hos Lendo

 1. Fyll ut skjema, med et klikk sender Lendo ut søknaden til flere banker
 2. Motta tilbud. Innvilges søknaden mottar du en oversikt over de beste tilbudene gratis og uforpliktende
 3. Velg tilbudet som passer best og få pengene til ditt konto fra banken.

Sammenligne dine lånealternativ hos Lendo

Når du søker lån er det viktig å sammenligne ulike alternativer slik at du ikke ender opp med å betale mer for lånet enn du trenger. Akkurat slik om du kjøper en bil eller hva som helst ellers. Alle banker og långivere behandler din søknad litt ulikt og det kan være stor forskjell på renten på lånet. Den ene banken kan gi deg 10% rente og den andre 15% rente. Et lån med 15% rente er 50% dyrere enn et lån med 10% rente. Noen prosenter i forskjell får store utslag på kostnadene, derfor er det viktig at du kan sette bankene opp mot hverandre og la dem konkurrere for å få ned renten. Slik kan du spare mye penger på dine lån.

Din søknad hos Lendo går ut til alle deres 22 långivere og du blir presentert de beste tilbudene. Da kan du sammenligne de ulike tilbudene og velge det beste.

Lendo forbrukslån anmeldelse

Lendo oversikt

Lendo er en låneformidlere som tilbyr sammenligning av forbrukslån, refinansiering, kredittkort, billån og boliglån. Hos Lendo kan du låne mellom 10 000 – 600 000 kr uten sikkerhet til en nedbetalingstid på 1 – 5 år. Med refinansieringslånet kan du låne mellom 10 000 – 800 000 kr til en løpetid på opptil 15 år. Merk at du har muligheter til et større lånebeløp med refinansiering. Det som er fint med Lendo er at din søknad går ut til over 20 långivere og du kan velge lånet med de beste betingelsene. Selskapet er likt av kundene og de har 4,8 stjerner av 5 mulige hos Trustpilot av totalt over 4400 anmeldelser.

Lendo forbrukslån

Med Lendo forbrukslån kan du låne mellom 10 000 – 600 000 kr uten krav til sikkerhet. Nedbetalingstiden på forbrukslånet er på mellom 1 – 5 år. Når du søker hos Lendo din søknad går ut til alle deres 22 samarbeidspartners og du kan velge lånet som passer deg best, hvilket oftest er lånet med den laveste effektive renten. Lånet kan du bruke til hva du vil og deres tjeneste er helt kostnadsfri og uforpliktende. Forbrukslånet kan du bruke til akkurat det du ønsker. La bankene kjempe om deg så at du kan få bedre betingelser, få en gratis og uforpliktende oversikt med Lendo.

Refinansiering

Hos Lendo kan du refinansiere mellom 10 000 – 800 000 kr uten sikkerhet til en nedbetalingstid på mellom 1 – 15 år. Din lånesøknad går ut til 22 långivere, akkurat som på forbrukslånet, og du kan velge det beste tilbudet. Ved å samle dine lån og kreditter kan du på lavere rente, færre gebyrer og lavere månedlige kostnader.  Det som er fint med refinansiering er at du kan spare penger gjennom at få ned dine lånekostnader slik at du får mer penger over i lommeboken.

Renten på mindre lån og kreditter er oftest høy og derfor kan du ofte spare mye penger å spare på å samle sine lån. Bruk vår lånekalkulator for å se hvor mye penger du kan spare gjennom å samle dine lån.

Akkurat som med lån har Uno Finans en kredittkort service som lar deg søke om flere kredittkort med kun en søknad. Din søknad går ut til flere banker og du kan velge det kredittkortet som som har det beste fordelene til dine behov. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Hvordan lang nedbetalingstid kan jeg ha?

Et vanlig forbrukslån kan ha maks 5 års nedbetalingstid. Hvis du skal bruke lånet til refinansiering kan lånet ha lenger nedbetalingstid. Med Lendo kan du få opp til 15 års nedbetalingstid når du skal refinansiere lån og kreditter. Uansett hvilken nedbetalingstid du har på ditt lån kan du betale inn hele eller deler av beløpet og løse inn lånet når du vil.

Hvem kan søke om lån hos Lendo?

 • Du er mellom 20 – 70 år
 • Har en minimumsinntekt på 120.000 kr brutto i året (kan ikke være dagpenger eller stipend)
 • Er du selvstendig næringsdrivende må du ha betalt skatt de siste to årene.
 • Det kan ikke være registrert en betalingsanmerkning eller inkassosak i ditt navn per i dag, heller ikke om det er nettopp dette som skal innfris ved en eventuell refinansiering.
 • Du må ha en egen e-postadresse og et norsk telefonnummer.
 • Om du ikke er norsk statsborger må du i tillegg ha et norsk personnummer og ha bodd i Norge i minimum 3 år.

Dersom du oppfyller disse kriteriene vil det være opp til bankene å vurdere søknaden din og hvorvidt de har mulighet til å tilby deg lån eller ikke.

Fordeler med Lendo

 • Samarbeider med over 25 banker og långivere. Du kan velge beste tilbudet.
 • Tilbyr refinansiering av lån og kreditter.
 • Et av markedets beste renter.
 • En del av Schibsted – meget dyktig låneformidler.
 • Godt likt av folk med 4,8 av 5 stjerner på over 3800 anmeldelser på Trustpilot.

Ulemper med Lendo

 • Høy høyeste rente

Lendo kredittkort

Med tjenesten Lendo kredittkort kan du søke om flere kredittkort med kun en søknad. Din søknad går ut til flere kredittkort samtidig og du kan velge det kredittkortet med fordelene som passer best til ditt behov. Dette er en enkel å grei måte å se hvilke typer av kredittkort du kan få.

Lendo prisliste og Lånedetaljer

 • Lånebeløp forbrukslån: 10 000 kr – 600 000 kr
 • Lånebeløp refinansiering: 10 000 kr – 800 000 kr
 • Nedbetalingstid forbrukslån: 1 – 5 år
 • Nedbetalingstid refinansiering: 1 – 15 år
 • Nominell Rente: 4,9% – 23,44%
 • Effektiv Rente: 5,33% – 49,92%
 • Etableringsgebyr 950 kr
 • Låneeksempel: 130 000 kr over 5 år, effektiv rente 11.19%, kostnad 37 988 kr, totalt 167 988 kr.

Lendo samarbeidspartnere:

AS Financiering, Avida, Bank Norwegian, BN Bank, Danske Bank, Eika, Express Bank, Ikano Bank, Instabank, Lea Bank, Nordax Bank, Nordea, Northmill Bank, Morrow, Resurs Bank, Re:member, SBanken, Santander Consumer Bank, Sparebank1 – Finans midt-norge, Sparebank1 – SMN, Svea Bank, TFBank, Thorn, yA Resurs.

Om Lendo

Lendo har vært på lånemarkedet siden 2012 og er en del av mediekonsernet Schibsted som har over 5000 ansatte. Selskapet omsatte ca 1,1 milliarder Nok i 2022. I prinsipp er de er en markedsplass for sammenligning av forbrukslån, refinansiering og andre typer av lån og kredittkort. Når du søker lån hos Lendo videreformidles din søknad til ulike banker slik at de kan kjempe om å gi deg de beste lånebetingelsene.

Schibsted er et av de største mediekonsernene i Norge som eier kjente merkevarer som Finn.no, Aftenposten, VG, Dine Penger, Prisjakt og Mittanbud.no. I tillegg er de også aktive på lånemarkedet i Sverige og Norge. De ble kåret til en av de beste arbeidsplassene i Norge i 2022 av Great Place to Work.

Kundeservice Lendo

Telefon: +47 22 00 70 70
Åpningstider: Mandag 8 -20, Tirsdag 9 – 20, Onsdag 8 -20, Torsdag: 9 – 20, Fredag 8 – 18, Lördag 10 – 15
Epost: kundeservice@lendo.no

Adresse

Lendo Part of Schibsted AS
Hagegata 22
0653 Oslo
Organisasjonsnr: 997 523 814

Vi bruker cookies; google analytics og google ads til å føre brukerstatistikk og markedsføring.